Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...

30/12/2007

Σάββατο βράδυ στο γνωστό πλέον, για τους περισσότερους, bar-club "ΖΕΝΙΤ" της Θεσσαλονίκης. Μια παρέα νέων ανθρώπων επιλέγει το συγκεκριμένο bar-club για την καθιερωμένη έξοδο του Σαββάτου, τα πράγματα όμως εξελίσσονται διαφορετικά...
Δύο αγόρια από την παρέα αυτή βρίσκονται στον ημιόρφο και παίζουν με μια πόρτα που βρίσκεται στα αριστερά και ξαφνικά ο κλασσικός ΜΠΡΑΒΟΣ του ΖΕΝΙΤ εν ονόματι "Μήτσος" (σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη), ξυλοκοπεί τους δύο νέους γροθοκοπώντας τους βάναυσα(!) και η εξήγηση γι αυτή του την κίνηση "κάνατε φασαρία στο μαγαζί και σηκωθείτε φύγετε". Το αποτέλεσμα: ο ένας από τους δύο βρίσκεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με 2 ράμματα στο κεφάλι ενώ υπόκειται σε αυστηρή φαρμακευτική αγωγή, και ο άλλος με πολλαπλούς κρανιακούς τραυματισμούς. Φυσικά και ακολούθησε λογομαχία των φίλων των χτυπημένων παιδιών με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού ο οποίος αρκέστηκε σε ένα "συγνώμη" ενώ πολλοί από τους εργαζομένους πήραν το μέρος των τραυματιών. Ούτε λόγος φυσικά για τον Τραμπούκο φασιστοειδή μπράβο ο οποίος ακούγοντας ότι θα έρθει η αστυνομία τράπηκε σε φυγή!

Ο λόγος που δημοσιεύεται το άρθρο αυτό είναι διότι:

  1. 'Ολοι μας ξέρουμε πως αν η υπόθεση οδηγηθεί στη δικαιοσύνη δεν πρόκειται να βρεθεί άκρη καθώς κανείς δεν μπορεί να αποδείξει πως το συγκεκριμένο ΚΑΘΑΡΜΑ εργάζεται εκεί αφού όλοι έχουμε δουλέψει σε τέτοιων ειδών μπαρ και ξέρουμε πως κανείς δεν δουλεύει εκεί με άδειες εργασίας αλλά ΜΑΥΡΑ οπότε και δεν υπάρχει κάποιο χαρτί που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο.
  2. Να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα ίδια ανώμαλα ΚΑΘΙΚΙΑ που όλη μέρα δουλεύουν τα κορμιά τους σε γυμναστήρια και τα βράδια εργάζονται σε τσιφτετελάδικα βρίσκονται ακόμα και στα μέρη της νεολαίας που αντιστέκεται σε αυτά.
  3. Παροτρύνουμε τους φίλους μας συνδαιτυμόνες του ΖΕΝΙΤ να μποϊκοτάρουν το συγκεκριμένο μαγαζί καθώς φαίνεται πως η νοοτροπία των σκυλαροελληναράδων αφεντικών της ξακουστής Θεσσαλονίκης βρίσκεται ακόμα και εκεί μέσα
    Το περιστατικό αυτό μας αφορά όλους καθώς όλοι θα μπορούσαμε να βρεθούμε στη θέση τους
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΙΛΙΚΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΕΙΔΩΝ!!!!!!!!! ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΥΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΕΛΛΗΝΑΡΑ

10 σχόλια:

KOSTAS είπε...

ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ! ΗΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ!
Όσο υπάρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ που επιλέγουν για να "διασκεδάσουν" μπουρδελομάγαζα με μπράβους, όσο υπάρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ που ακουμπάνε τα ευρώπουλά τους εκεί που υπάρχουν ΔΑΡΤΕΣ για να τους δείρουν, ε, γιατί να λυπηθούμε τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ;
Πάνω απ΄όλα, αφού οι συγκεκριμένοι ΗΛΙΘΙΟΙ γνωρίζοντας ότι το μπουρδελομάγαζο διαθέτει "πόρτα" και αυτοί θέτουν τον εαυτό τους υπό την κρίση ενός κουστουμάτου ΑΛΗΤΗ παρακαλώντας τον να τους επιτρέψει την είσοδο που θα πλουτίσει τον ιδιοκτήτη, ε, ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ!!!!
Θύματα που συντηρούν την "νύχτα" και τα φασιστοειδή της, γιατί κλαίνε μετά την μεταχείριση που τα ίδια επιδιώκουν και νομιμοποιούν;;;;

giorgos είπε...

Υπερβολες!Και μη χειροτερα...

IndianaJ είπε...

ΠΟΙΟΣ μίλησε για λύπηση; Απ όλο το κείμενο εσύ αυτό κατάλαβες;;
ΣΚΟΠΟΣ του κειμένου είναι να μποικαταριστεί το συγκεκριμένο μπουρδελομάγαζο και ο τραμπουκισμός αυτός όπου υπάρχει γιατί όπως γράφει παρουσιαζόταν ως εναλλακτικός και καλά χώρος , δε μιλάει για μπουζοκομάγαζο. Η βρωμιά αυτή υπάρχει και εκεί που επιφανειακά ίσως να μη φαίνεται. Και όταν εμφανίζεται πρέπει να το φωνάζουμε και να αφυπνίζουμε και άλλους που θα επιλέξουν το συγκεκριμένο μαγαζί.
ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΗ "ΝΥΧΤΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΗΣ !

likaal είπε...

Thelw na pw kati pou egw viosa se ekeino to magazi pou legetai ''Zenit'',ayton ton ''enallaktiko''xwro pou diorganwnei kai live synavlies k djset:allimono!einai apo tous pio kseftilistikous xwrous ths Thessalonikhs,h mousikh einai kakh opws k ta lesia pou mazeyoun ekei pisteyontas oti diaskedazoun me apopsh...hmoun me mia filh mou prin kapious mhnes,pigaina syxna palia..giati psaxnomai sthn mousikh k eidika sthn hlektronikh...mou kollise enas typos pou poulouse narkotika k epemene na parw,brwmokopouse,htan 2 telika..me plisiase kai o 2os...ksekinhse kavgas...kaneis den antedrase,h servitora evlepe ti ginotan kai den eidopoihse kapoion upeythino,telika o typos arxise na me sbroxnei me apotelesma na xythei to poto tou...mou zitaei na plirwsw to poto...edw arnithika...epemvainei h filh mou kai me travaei na fygoume...den mas afinoun(aytoi oi 2)...pws katelikse?:pairnei th mpura mou kai mou to rixnei sto kefali ikanopoihmenos,feygoume trexontas kai eksw vlepw to bravo kai pio pera 1 ypopto atomo...kati perimene profanws_ayto itan_piga k allh fora ekei kai eida ton idio typo:skeftika oti ton exei vallei to magazi epitides mesa,pws einai dynaton na kykloforoun k na droun anenoxlitoi aytoi se tetoious xwrous???den ekatsa,molis ton eida fovithika,den ksanapiga,...mallon nai ...eida ena live...alla exw na pw oti o xwros einai sapios kai lupamai giati sapia einai k h Thessalonikh pou einai polu pisw se proothish kai parousiash enallaktikhs mousikhs(giati to Zenit upotithetai-prwtoksekinise san bar-me live ilektronikh kai visual parousiaseis kai djset)....eleos..ola gia to xrhma..politismos se krish!!!

as kanei kapoios kati...alla ti lew?edw kai 30 xronia leitourgei to
Berlin kai basileyei..Ellada eimaste paidia!!!!!!!!!!!


ps:oso gia to sxolio tou Giorgos,den einai katholou upervoles,an thes zeise sthn metriothta,an s'aresoun tetoia merh,egw epilegw pio polla apo ta liga!!!Filakia se olous!!!

likaal είπε...

...sygkekrimena to symvav egine to Fevrouario 2007!

NIKOSS είπε...

Ακούστε φίλοι,
εμείς εδώ στην Αθήνα όταν δούμε "μαγαζί" να προσβάλλει τους πελάτες του το κλείνουμε με τον ακόλουθο ΑΠΛΟ τροπο:
Αγοράζουμε δυό λίτρα NITRO-MORS (διαβρωτικό χρωμάτων) και το ρίχνουμε στα μουράτα ΙΧ των πελατών του! Την άλλη μέρα ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΨΥΧΗ!
΄Ετσι ΚΑΙ οι μαλάκες προστατεύονται ΚΑΙ ο αλήτης μαγαζάτορας κλείνει το μπουρδέλο του!

NIKOSS είπε...

A! Kαι κάτι άλλο: ΔΕΝ είμαστε ανάρχες και πιστεύω ότι ο παραπάνω φίλος Κώστας έχει απόλυτο δίκιο. Η λογική του με καλύπτει απόλυτα γιαυτό και εγώ δεν πατάω σε μπουρδέλα...! Όμως αν ψυλιαστώ μαγαζάτορα λεχρίτη του το κλείνω απλά και γλυκά και ας έχει μια στρατιά παρκαδόρους. Μια φορά τους τη φέρνεις και μετά τελειώσανε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

izydoor είπε...

αν μπορώ να συμφωνήσω με κάποιον εδω πέρα, αυτός είναι ο nikoss, με τον οποίο συμφωνώ όσον αφορά την τακτική του διαβρωτικού, αν και θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματική η μέθοδος (και λιγότερο άδικη) αν αντί για τα αυτοκίνητα των πελατών, καταστρεφόταν το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του μαγαζιού, με τον ίδιο μέσα!

NIKOSS είπε...

Aπαντώντας στον φίλο gpac έχω να πω ότι είναι ανώφελο να επιτεθούμε στο ΙΧ του ιδιοκτήτη διότι αυτό δεν κλείνει το μπουρδελομάγαζο. Το μόνο που το κλείνει είναι ο φόβος των πελατών! Τώρα, βέβαια, αν είναι και ο ιδιοκτήτης μέσα στο ΙΧ ε τότε αλλάζει:)

Satan_My_Lord είπε...

Το ζενιτ δεν το είχα και σε πολύ μεγάλη υπόληψη να πω την αλήθεια, ούτε τη μουσική που ακούγεται εκεί την θεωρώ "ψαγμένη". Ενισχύω την αρνητική εικόνα που ήδη έχω.Οσο για το διαβρωτικό, χοντρικά το 20% των αυτοκινήτων που ειναι παρκαρισμένα εξω απο το ζενιτ ανηικουν σε πελατες του, το υπόλοιπο 80% των αυτοκινήτων θα την πληρώσει άδικα